ISMERD MEG AZ EVER CSAPATÁT!

Tudjuk, hogy mennyire fontos minden ügyfelünknek a telefonja. Éppen ezért igyekszünk minden alkatrészt készleten tartani. Ez nem minden esetben lehetséges, így ami hiányzik, azt 24 órán belül beszerezzük. Több éves tapasztalattal rendelkezünk, ezért amikor behozod az elromlott okos telefonodat, biztos lehetsz benne, hogy szakértői kezekbe fog kerülni. Javítási folyamatainkat úgy alakítjuk, hogy 4-6 óránál ne tartson több időt.

A telefon szervizünket 2017 júliusában nyitottuk meg Ever Gsm néven. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy vállalkozásunkat tovább kell fejlesztenünk, ezért sikeresen végigjárva egy bizonyos utat, 2018 márciusában újabb és gyorsabb gépeket vásárolhattunk.

A népszerűségre való tekintettel igyekszünk a legszélesebb körben bővíteni a javított készülékek körét. Igyekszünk a legjobb minőségű alkatrészekkel dolgozni.

csapat

Milyen probléma megoldásában segíthetünk?

Sérült kijelző (nincs kép)
Sérült kijelző (van kép)
Hátlap csere
Recsegő hang
Áramköri problémák
Gyorsan merülő akku
Elázott készülék
Adatmentés
Nem töltődik
Egyéb probléma

Adományozás

A “Mosoly-műhely”-ben felújítjuk és megjavítjuk azokat az eszközöket, amelyeket TE tiszta szívvel adományozol azoknak gyerekeknek, akik nem férnek hozzá a  szűkös anyagi lehetőségeik miatt. Nézd, mit kell tenned, hogy segíthess a gyerekeken, hogy online tanulhassanak:

Vedd fel velünk a kapcsolatot email-en, vagy a kapcsolati ívet kitöltve, gyere be hozzánk a boltba, vagy hívj minket telefonon és egyeztess egy Ever Fixit-es kollégával. Amennyiben nem Sepsiszentgyörgyről vagy, elküldheted csomagodat a következő címre: Sepsiszentgyörgy, 1 Decembrie 1918,  nr 28, Kovászna megye, Pap Fleckhammer Henrietta, 0751 390 488.

Az adományba adott telefonok, tabletek, laptopok ne legyenek régebbiek 3-4 évesnél. Lehetnek működőképesek vagy részben működőképesek is. A Mosoly-műhely majd megjavítja, felújítja őket!

A csapatunk

Heni

tulajdonos, üzletvezető
Én vagyok az, aki az adminisztratív dolgokat intézi és velem fogsz találkozni, ha ellátogatsz hozzánk. Mivel egy profi csapat áll rendelkezésedre, ígérem, hogy pozitív élménnyel fogsz tőlünk távozni.

Lori

szervizvezető
Csapatunk tagjaként a telefonod kijelzőjének üvegcserélésével foglalkozom.
Több éves felkészültséggel és tapasztalattal rendelkezem a mobileszközök szervizelésében.
Szívesen segítek minden ügyfelemnek különböző megoldásokkal.

István

szerviztechnikus
Sziasztok! Az én nevem István. Több mint 10 év tapasztalattal rendelkezek a telefonok javításában.
Én foglalkozom a telefonod alaplapjának javításával.
Kedvenc időtöltésem az új technikák, technológiák felfedezése.

Kata

szerviztechnikus
Sziasztok! Kata vagyok, a legújabb Ever Fixit családtag. Örömmel és nagy lelkesedéssel várom, hogy telefonodat megjavítsam!
Andrei

Andrei

szerviztechnikus
Sziasztok! A nevem Andrei és én vagyok a csapat legfiatalabb tagja. Telefonok és laptopok javításával foglalkozom. Szeretek új dolgokat felfedezni a nap minden percében. Tanulok, hogy taníthassak!
 

Kapcsolat